Mazury to kraina, która zachęca nas unikatową przyrodą oraz coraz lepszą ofertą hoteli i innych miejsc wypoczynkowych. Żyjąc na co dzień w pośpiechu, chcemy oderwać się od otaczającego nas zgiełku i podładować baterie w otoczeniu przyrody, nie rezygnując jednak w pełni z możliwych atrakcji. Właśnie taka wizja odpoczynku jest możliwa w naszym hotelu Mazurski Raj. Znajdujemy się w otoczeniu lasów i zieleni Puszczy Piskiej oraz na szlaku Wielkich Jezior Mazurskich. Na brak pięknej przyrody nie możemy narzekać – czym jesteśmy zatem w stanie zaskoczyć gości jako hotel Mazury?

Noclegi na najwyższym poziomie

Cisza, spokój oraz wszechobecna zieleń – tak w skrócie można opisać warunki, w jakich odpoczywają goście naszego obiektu. Pomimo tego, że do ich dyspozycji oddajemy 100 różnych przestrzeni noclegowych (w tym apartamenty, wille oraz zwykłe pokoje) to udało nam się zachować w hotelu atmosferę pełną gościnności oraz intymności. Jest to również zasługa naszej kadry hotelowej, która pracuje w sposób profesjonalny i dyskretny. Wypoczynek w naszym obiekcie polecamy każdemu, niezależnie od tego, czy podróżuje on sam, z inną osobą czy też z rodziną. Jesteśmy dostępni przez cały rok – wakacje, ferie, okres majówki oraz wielkanocny. Nasza oferta plasuje się na tak samo wysokim poziomie niezależnie od sezonu.

Moc atrakcji oraz sposób na poznanie mazurskich smaków

Jako że znajdujemy się tuż nad jeziorem Bełdany to nasi goście mogą korzystać z prywatnej plaży oraz dostępu do wypożyczalni sprzętu wodnego. Czekają tam na nich kajaki, łódki oraz motorówki, których wypróbowanie dostarczy chwil pełnych radości i zabawy. Jeżeli preferujemy bardziej spokojne sposoby na spędzanie czasu to pobliskie lasy są dobrym miejscem do organizowania wielorakich wycieczek – pieszych i rowerowych. Gdy po odpowiedniej dawce emocji i ruchu na świeżym powietrzy przyjdzie głód, polecamy naszą doskonałą ofertę gastronomiczną, czyli dwie restauracje – Malinkę i Tawernę. To właśnie tam serwujemy nasze wyśmienite i świeże dania czerpiąc inspirację z kuchni europejskiej, a także wykorzystując smaki regionalne.